Első helyen zárta a 2014/2015. bajnoki év őszi szezonját a Szabadszállási SE megye III.osztályban szereplő labdarúgó csapata,így négy pont előnnyel veretlenül áll az északi csoport élén. A tavaszi forduló első mérkőzésén, március 1-jén, Ballószög ellen lép pályára a bajnoki cím várományosa.

A tavaszi felkészülési időszak január 20-án indult.Az edzéseket tekintve közepesnek értékelhető,a mérkőzéseket illetően jónak mondható a játékosok teljesítménye.A felkészülés során öt mérkőzést játszott a csapat. A mérleg három győzelem és két vereség.Győzelem Kerekegyháza és Lakitelek (mindkettő megye II.o) és Fülöpszállás ellen illetve vereség Kerekegyházától és Városföldtől (mindkettő megyei II.o).

A játékos keretben történtek változások,Nagy Róbert Kerekegyházán,Torgyik Pál Dunaföldváron folytatja a labdarúgást.Nagy Róbert helyére Pasztendorf Pétert Soltszentimréről igazolta a csapat, kapus poszton Csorba Gábor fog még játszani.Simon Miklós és Huszár István hosszú sérülés után újra a csapat rendelkezésére állnak.A fülöpszállási "hármas"Földes Lóránt,Nagy Adrián és Horváth Zoltán továbbra is erősítik a gárdát.Sári István és Illés László a rutinjukkal tesznek hozzá a sikerhez.A tavaszi szezonban Bajusz Patrik,Halász László és Kovács Péter lehetnek a csapat motorjai, lendületes játékukra nagy szükség lesz.Antal Róbert,Báldi István és Progli István csatároktól várhatóak elsősorban a gólok,Zrínyi Zsolt csupa szív,fáradhatatlan játéka pedig nélkülözhetetlen lesz a középpályán.A védelem soraiba kellett beépíteni a fiatal tehetséget Dézsi Tamást,aki már 17 évesen a felnőtt keret tagja.Nagy szüksége van a védelemnek Szakál Tamás,Ozsváth Norbert és Zelenka Nándor játékára.

A csapat-tizenhárom év után először-bejutott a Magyar Kupa Bács-Kiskun megyei kiírás legjobb 16 csapata közé.A nyolc közé jutásért a Városföld (megyei II.o. őszi bajnok) csapata látogat Szabadszállásra április 8-án.


Módosítás: (2015. március 06. péntek, 10:43)

 
Menetrend

  

Tabella

1.Szabadszállási SE37
2.Hetényegyházi SC 27
3.Tiszaalpári SE II25
4.Kunadacs KSE21
5.Orgoványi SK20
6.Ladánybenei FC16
7.Ágasegyházi SE13
8.Fülöpházi SE8
9.Helvéciai VSE  4
10.Ballószög KSE3